Over mij

Tja, wat kun je verwachten als je opgroeit midden in de natuur tussen Vijlenerbos en Geul in het heuvelland. Dan moet je uiteindelijk wel iets creatiefs doen met de natuur.

Ik was altijd buiten en vond zoveel mooie materialen. Verzamelde altijd takjes, mosjes, beestjes en plantjes. Ik was altijd wel bezig om die vondsten creatief te verwerken. Maar op een bepaald moment wil je toch meer technieken leren.             

Nu, na drie jaar opleiding, mag ik me meesterflorist noemen. Ik heb geleerd hoe met al het mooie spul uit de natuur iets moois te maken. Nog steeds ben ik aan het verzamelen en als ik iets moois vind duizelen er duizenden ideeën door mijn hoofd. Had ik maar tijd om al die ideeën om te zetten naar creaties.

In ‘The Green Wilderness’ heb ik een uitlaatklep gevonden voor al die creatieve ideeën. Ik vind het heerlijk om mijn liefde voor de natuur te delen via de florale creaties die ik maak. Ik wil iedereen uitnodigen om deze liefde met mij te delen.

Die liefde voor de natuur, dat ben ik. Net als de liefde om met die geweldige materialen iets moois te maken. Verwacht van mij geen supergestileerde stukken, er zal altijd iets ‘wilds’ in mijn creaties zitten. Altijd een kleine groene wildernis, een klein Heuvelland of een klein Geuldal. Tja, je roots kun je niet verloochenen.

Dus, geniet samen met mij van al die mooie, groene wonderen die de natuur ons te bieden heeft. En ik hoop dat ik met mijn creaties wat aan die wonderlijke wereld kan bijdragen.

Diana Martens, The Green Wilderness